Over meedenken en hondenkluiven

Door Klaas Jelle Koffeman op 12 juni 2014

Vriend Ton belde mij via Skype op en meldde dat hij in de grachten van Amsterdam een klein testje had gedaan. Tja, en dan word je toch nieuwsgierig.  

Hij had in de dierenspeciaalzaak een kluif voor een hond gekocht. Hij heeft deze geplet tot het een plat stuk vezels werd en heeft het achter zijn rondvaartboot gehangen! Nu zijn de grachten van Amsterdam niet te vergelijken met de Noordzee maar waar het om gaat is het mee willen denken. Want wat tegen hondentanden bestand is, zou toch ook wel tegen een stukje zand en grit kunnen? Nu moeten we dus eens uitzoeken waarvan zo’n kluif gemaakt is en of we daar wat mee kunnen. 

Zoals ik al eerder schreef; het zal mij niets verbazen als de oplossing uit een geheel andere hoek komt dan wat wij in eerste instantie dachten. Bij dezen dus ook gelijk een uitnodiging aan jullie; niets is te gek en we kijken nergens vreemd van op. Kom maar op met ideeën! Misschien kunnen we ze wel door elkaar mengen om tot een juist product te komen. 
Als het goed is zal Ton deze week zijn bevindingen nog wel hier op de site plaatsen. Wie al wat meer informatie over hondenkluiven heeft, schroom vooral niet om het in de lucht te gooien.
 
KJK
terug